Nieuwe details bekend over de nieuwe Google Bril: Project Glass

Google heeft vandaag meer informatie vrijgegeven over de nieuwe Google bril en de bijbehorende headset, met de nieuwe Google bril is het mogelijk om commando’s te geven doormiddel van je stem. Google heeft vandaag een filmpje gepubliceerd waarin de nieuwe functies allemaal zijn beschreven.

Je kan namelijk de Google bril doormiddel van je stem bedienen als er bijvoorbeeld een film of een video moet worden gemaakt. Vorig jaar heeft Google de eerste details vrijgegeven over de nieuwe Google bril. Google is momenteel in volle gang bezig met de ontwikkeling van de nieuwe bril aangezien er vandaag veel details zijn vrijgegeven.

De bril heeft de mogelijkheid om foto’s, video’s en informatie van het internet zoals weerberichten en routebeschrijving op het glas te projecten, ook kan de bril diverse talen vertalen. Google zoekt op dit moment testers welke het apparaat willen testen. Kandidaat-proefkonijnen kunnen tot 27 februari op Twitter via de hashtag #ifihadglass melden hoe ze de bril zouden gebruiken, als je wordt geselecteerd moet je nog wel de bril kopen welke momenteel een prijskaartje heeft van 1500 dollar, zo’n 1100 euro euro.

Nederlanders komen sowieso niet in aanmerking; om de gadget te kunnen testen moet je in de Verenigde Staten wonen.

Vorig artikelPresenteert Sony vannacht de PlayStation 4?
Volgend artikelLive Stream PlayStation event 2013/ Playstation 4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in