Assassin’s Creed IV: Black Flag onthuld

Nadat dinsdag al de titel, afbeeldingen, personages, namen en spellocaties uitlekten heeft Ubisoft vandaag Assassin’s Creed IV: Black Flag aangekondigd. Verdere informatie volgt maandag 4 maart.

Edward Kenway; de Caribische piraat

De Franse uitgever publiceerde vandaag het officiĆ«le packshot waarop we kunnen zien dat het spel zich afspeelt binnen een piratensetting. Achter de hoofdpersonage, die Edward Kenway heet, zien we een piratenvlag waarop de bekende piratenschedel versmolten is met het Assassin’s logo. Dit zou er dus op kunnen duiden dat de hoofdpersonage een piraat is. Kotaku publiceerde dinsdag al enkele afbeeldingen waar we het logo op konden zien. Volgens Examiner heet de hoofdpersonage Edward Kenway en is hij de vader van Haytham Kenway; de hoofdpersonage uit Assassin’s Creed III. Examiner meldt tevens dat Edward een kaper is en het spel zich afspeelt rond de eilanden Jamaica, Cuba en de Bahama’s.

Meer informatie volgt

Ubisoft wilde geen verdere informatie verstrekken en zegt dat we maandag 4 maart na 18:00 meer te weten zullen komen over het nieuwe spel.

 

Vorig artikelOudere HTC toestellen krijgen ook update naar Sense 5
Volgend artikelBenchmark resultaten Samsung Galaxy S4 opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in