Apple iWatch dit jaar al verkrijgbaar

Apple is al langere tijd bezig met de Apple iWatch, een digitaal horloge welke is uitgerust met een speciale iOS versie. Volgens een aantal nieuwe geruchten zal de nog niet aangekondigde Apple smartwatch al dit jaar in de winkels moeten liggen. Diverse websites waaronder Bloomberg en The Verfe vewereb dat de iWatch is voorzien van een volledige iOS versie. De iWatch kan onder andere gekoppeld worden aan de iPhone waardoor bijvoorbeeld notificatie’s, e-mails, berichten en oproepen getoond worden op de smartwatch.

The Verge beweert ook dat Apple momenteel wat problemen heeft met de accuduur van de iWatch. Apple wil namelijk dat de batterij van de iWatch zeker vier tot vijf dagen mee kan gaan, volgens diverse bronnen gaat de accu momenteel zo’n twee dagen mee, het meeste energieverbruik gaat naar de aangepaste iOS versie.

Momenteel is Apple ook bezig om iOS voor de iPhone te optimaliseren voor het gebruik met de iWatch, het is momenteel nog niet mogelijk om je iPhone te synchroniseren met de iWatch. De iWatch zal waarschijnlijk dit jaar al in de verkoop gaan.

Vorig artikelCCleaner voor Windows 8 uitgebracht
Volgend artikel14 miljoen iOS devices gejailbreakt op iOS 6.1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in