HTC One X onderhoudsupdate zorgt voor problemen met WiFI

HTC heeft eerder deze week een nieuwe update vrijgegeven voor de HTC One X, het gaat om een kleine onderhoudsupdate welke een aantal problemen oplost, het updaten wordt afgeraden omdat er op diverse websites negatieve ervaringen rond gaan. Ook wij krijgen vele meldingen binnen over de update.

HTC heeft eerder deze week een update vrijgegeven in Nederland voor de HTC One X, het gaat hierbij om een kleine update welke een aantal verbeteringen moet doorvoeren, ook moet de stabiliteit van het toestel beter zijn. Veel gebruikers ondervinden momenteel problemen met de WiFi verbinding nadat de update is geïnstalleerd  ook ondervinden gebruikers problemen met de sim kaart. Wij adviseren daarom om de update niet te installeren op de HTC One X, totdat er een fix beschikbaar komt.

Als je de update momenteel al heb geïnstalleerd is er helaas nog geen oplossing, het is ook niet mogelijk om terug te gaan naar een oudere versie. Voor de gebruikers welke momenteel al zijn voorzien van de update is het wachten totdat HTC een fix uitbrengt, dit kan enkele dagen tot weken duren.

 

 

Vorig artikelWhatsapp Downloaden/ installeren: Samsung Galaxy Note
Volgend artikelEen op de vijf websites bevat kwaadaardige code

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in