‘Galaxy SIV krijgt PHOLED-scherm’

Volgens SamMobile krijgt de Samsung Galaxy SIV geen AMOLED- maar een Green PHOLED-scherm. Door efficiƫnter gebruik te maken van de kleuren groen en geel is dit display ruim 25 procent zuiniger dan het huidige AMOLED-scherm.

‘Air View’; een bekende functie met een nieuwe naam

Naast een nieuw scherm krijgt de SIV ook ‘Air View’ functie; dit is onder een andere naam al te vinden in de Sony Xperia Sola. Door je vinger vlak boven het scherm te bewegen reageert het scherm zoals je het normaal aanraakt. Voordeel van deze technologie is dat als je handschoenen aan hebt het scherm evengoed reageert en natuurlijk blijft het vingerafdruk-vrij. Ook niet onbelangrijk, kijk maar eens naar je eigen smartphone, bij de meeste zit het display vol met vingerafdrukken.

Donderdag; de dag des oordeels

Aankomende donderdag wordt het toestel officieel aangekondigd, wij zullen via de website een livestream opzetten zodat jullie het vanaf jullie computer kunnen meemaken. Natuurlijk doen wij na het evenement uitgebreid verslag doen en alles eens goed op een rijtje zetten.

Volgens de laatste geruchten beschikt de Samsung Galaxy SIV (i9500) over een 4,99” Full-HD scherm, een quadcore- of een octacore-processor, 2GB aan werkgeheugen en loopt het toestel op Android 4.2 Jelly Bean. Hoe dan ook, donderdag zullen we het allemaal weten.

 

Vorig artikelNieuwe Galaxy SIV teaser online
Volgend artikelBlackBerry: ‘Playbook krijgt BB10 update’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in