Samsung lanceert nieuwe Chromebook

Samsung introduceert de Samsung Chromebook: een handige laptop met als basis het gebruiksvriendelijke Google Chrome OS besturingssysteem. De snelle Chromebook is één van de lichtste laptops van dit moment, heeft een HD-scherm, een accuduur van ruim zes uur en een opstarttijd van minder dan 10 seconden. Dat maakt de betaalbare Google Chromebook ideaal voor families, studenten en scholieren die graag een lichtgewicht laptop bij zich hebben.

Makkelijk overal mee naar toe nemen
De nieuwe Samsung Chromebook is ideaal om overal mee naar toe te nemen, want hij weegt minder dan 1,13 kilo en is 2,5 centimeter dun. De laptop heeft ondanks zijn compacte formaat wel een full-size toetsenbord, zodat je efficiënt kunt werken. Het 11,6 inch HD-screen (resolutie: 1366×768, helderheid; 200nit) is uitermate geschikt voor het doornemen van werk- of studiegerelateerde documenten, het bekijken van foto’s en video’s, en het voeren van levendige gesprekken via de ingebouwde webcam.

Compromisloos op het gebied van kracht en snelheid
De slanke, lichtgewicht Chromebook is compromisloos op het gebied van kracht en snelheid. Zodra de laptop volledig is uitgeschakeld, is de laptop binnen tien seconden klaar voor gebruik. Vanuit de slaapstand bedraagt de opstarttijd slechts een seconde. Dankzij de 16 GB SSD schijf en 2 GB RAM zijn er mogelijkheden te over om snel een update te posten op Facebook of Twitter, video’s te bekijken, foto’s door te nemen of een document erbij te pakken. Het verloopt allemaal heel soepel, want de gebruikersinterface krijgt hardwarematig een ‘boost’ zodat het scrollen op het trackpad moeiteloos verloopt. Dat verschil merk je tijdens het browsen of het spelen van een game.

Samenwerking met Google
Google heeft het besturingssysteem Chrome OS ontwikkeld op basis van drie hoofdpijlers: snelheid, eenvoud en veiligheid. Sinds de introductie van de eerste Chromebook in 2011, heeft Google het systeem steeds verder geperfectioneerd. Het resultaat: met de nieuwe Samsung Chromebook ben je binnen een paar tellen online krijg je websites razendsnel in beeld en heb je via één klik toegang tot al je favoriete apps

Beschikbaarheid

De Samsung Chromebook is vanaf 19 maart in Nederland beschikbaar voor een verkoopadviesprijs van € 299,- incl. BTW.

 

Vorig artikelHi simonly large abonnement met 1000MB +150 belminuten voor 17€
Volgend artikelDraw Something 2 aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in