Google wil Whatsapp overnemen voor 1 miljard dollar

De website Digital Trends heeft een bericht naar buiten gebracht dat Google momenteel in gesprek is met Whatsapp over een eventuele overname. Volgens de geruchten zijn de gesprekken al enkele weken bezig. De prijs wat Google wil betalen voor Whatsapp is rond de 1 miljard dollar. Momenteel is Google hard bezig met het ontwikkelen van een nieuwe berichtendienst. Momenteel is Whatsapp een van de populairste en meest bekende berichtenapplicatie ter wereld. Volgens Whatsapp worden er dagelijks 18 miljard berichten verstuurd en blijft dit alleen maar toenemen.

Waarom Google?

Momenteel is Google hard bezig om een nieuwe dienst te ontwikkelen welke de concurrentie aan moet gaan met Whatsapp, wanneer Google Whatsapp in handen zal krijgen kunnen ze bijvoorbeeld diverse diensten waaronder Google + implementeren. Ook de mogelijkheid met een desktop client staat wellicht op de planning.

Wanneer?

Het is nog onduidelijk wanneer de overname rond is, de oprichters van Whatsapp willen zo veel mogelijk geld uit hun dienst halen. Het gaat hierbij om een gerucht, het is darom nog niet zeker of Whatsapp inderdaad overgenomen zal worden. Zowel Google and Whatsapp hebben nog niks laten weten over de overnamen.

Google-Whatsapp

Vorig artikeliDeal via ING heeft nog steeds problemen
Volgend artikel‘Acer komt met 8” tablet voor 199 euro’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in