Gratis bovenaan in Google het is mogelijk en niet moeilijk

Elke website of bedrijf wil natuurlijk de beste en hoogste plek in Google, dat kan doormiddel van zoekmachine optimalisatie. Het kost veel tijd en daarbij moet je ook nog geluk hebben dat jeĀ concurrentĀ er niet boven komt. Met zoekmachine optimalisatie kan je erg hoog in Google komen, het kost alleen wel erg veel tijd uiteraard zijn er een aantal goede tips. Met onderstaande tips krijg jij jouw website hoger in Google.

Google

Eerst moet je gaan vastellen op welke zoekwoorden je wil gaan focussen, nadat je dit heb gedaan kan je de focus leggen op optimalisatie voor verschillende zoekwoorden. Het beste kan je de focus leggen per pagina met slechts Ć©Ć©n zoekwoord. Gaat de pagina bijvoorbeeld over de prijzen van de iPhone 5 dan kan je het beste als zoekwoord Prijs iPhone 5 gebruiken. Hiermee laat je aan Google weten dat de specifieke pagina over een iPhone 5 gaat, de volgende stap is om tekst toe te voegen over dat onderwerp.

Paginatitel:

Zorg ervoor dat de paginatitel een pakkende titel is met een aantal zoekwoorden verstopt. Een titel moet er voor zorgen dat gebruikers verder willen lezen. Google laat in haar Ā resultaten ook de titel zien, en wel als de eerste blauwe regel.

URL:

De term URL staat voorĀ Uniform Resource Locator, ofwel unieke bestandslocatie. Een voorbeeld van een URL is http://google.com. Het is een adres waarmee je de website kan bezoeken. Als je een zoekwoord gebruik in je URL dan zal je vaak sneller omhoog gaan in Google, ook zonder zoekwoord in een URL kan je heel hoog komen, het kost alleen meer tijd.

Unieke content:

Een van de belangrijkste tips voor zoekmachine marketing is het gebruik van unieke content, Google wil namelijk het best unieke content, hierdoor zal je ook een stuk hoger komen in Google.Ā Hoe meer en hoe relevanter voor het zoekwoord, hoe beter. Vooral voor webshops is het erg belangrijk dat je unieke content gebruikt en niet de tekst wat je van de fabrikant krijgt, je bent vast niet de enige die tekst krijgt van de fabrikant. Het kost tijd maar daarna heb je ook wat.

 

Vorig artikelSamsung Galaxy mega komt in juni naar Nederland
Volgend artikelFacebook Home beschikbaar als download

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in