18.5-inch Asus tablet in de verkoop voor 1300 dollar

In Amerika is de verkoop van de Asus Transformer AiO P1801 in de verkoop gegaan, de tablet is momenteel verkrijgbaar voor 1300 dollar. Afgelopen januari was de tablet al aangekondigd tijdens de CES beurs in Las Vegas. Het is momenteel nog onduidelijk of de tablet/laptop ook beschikbaar zal komen in Nederland.

De tablet is voorzien van een standaard waarin een computer is verwerkt, de tablet draait op Windows 8. Als je de tablet in de houder plaats doet het dienst als een gewone monitor voor de Windows 8 computer.

Zonder houder is de tablet een Android tablet met een scherm van 18.5-inch. De tablet is een combinatie tussen een desktop en een laptop.  De All in One-computer is wel zwaar om als tablet mee te nemen, vandaar dat Asus er een handvat in heeft verwerkt dat je uit kunt klappen om het als een soort koffertje mee te dragen.

De specificatie’s zijn erg goed, de tablet is voorzien van een derde generatie Intel Core i5 processor een Nvidia Geforce 730M Gpu en 8GB ram. Ook is er een 1 TB hardeschijf aanwezig.

asustablet-van-184-inch-gaat-in-de-verkoop-voor-1300-dollar-asus-transformer-aio-tablet-goes-on-sale-1

Vorig artikelFacebook Home beschikbaar als download
Volgend artikelRoot voor de HTC One al mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in