Ernstige problemen aanwezig bij Internet Explorer 8

Internet Explorer bevat een groot beveiligingsprobleem, Microsoft heeft inmiddels de vele nieuws berichten bevestigd. Microsoft laat weten dat er inderdaad een probleem aanwezig is bij Internet Explorer 8. Microsoft is momenteel in ontwikkeling om een patch uit te brengen voor Internet Explorer 8. Via het lek kan een computer op afstand worden overgenomen vanaf het moment dat een malafide website bezocht wordt.

Diverse hackers hebben via de hack al diverse aanvallen uitgevoerd op onder andere het Amerikaanse departement van arbeid. Microsoft werkt momenteel aan een oplossing, wel zijn er een aantal tips vrijgeven om de problemen te voorkomen.

De beste tip is om de browser te updaten naar een nieuwe versie, of terug naar versie 6 en 7 waar geen problemen zijn gevonden. Microsoft raadt gebruikers aan om de beveiligingsinstellingen voor internet en local intranet op ‘hoog’ te zetten en een vinkje te zetten bij om een goedkeuringsvenster te krijgen voor alle Active Script types (of dit uit te schakelen).

Ook is het zeer verstandig om je firewall aan zorgen dat je computer up to date is met de laatste software update’s.

Bron: PCMweb

ie8-logo

Vorig artikelNieuwe LG smartphone duikt op in afbeeldingen
Volgend artikelCyanogenMod nu ook geschikt voor Galaxy S4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in