Zotac komt met nieuwe Zbox mini PC voor 340 euro

Zotac heeft deze week twee nieuwe Mini pc’s uitgebracht, het gaat hierbij om een Intel Core i3 en Intel Core i5 variant. De mini-pc’s zijn voorzien van de Ivy Bridge chip. Tijdens de CES eerder dit jaar heeft Zotac laten weten dat ze later dit jaar nog enkele Zbox mini pc’s gaan uitbrengen.

De mini’-pc’s beschikken over twee sodimm slots voor maximaal 16GB geheugen, een sleuf voor een enkele 2,5″-hdd, hdmi- en dvi-uitgangen, een 4-in-1-kaartlezer, twee gigabitethernet-aansluiting en ondersteuning voor wifi-n en bluetooth 4.0. Ook zijn er twee usb 2.0 poorten aanwezig en 2 usb 3.0 poorten.

De Core i3-3220T van de ID88 is een dualcore  welke beschikt over een 2,8Ghz dual core processor, het duurdere model de i5-3470T is voorzien van een dual core chip met een kloksnelheid van 2,9Ghz. Beide systemen zijn voorzien van een geïntegreerde HD Graphics 2500 chip.

De adviesprijs van de ID89 met de i5 is 34o euro, voor een systeem compleet met geheugen en hdd betaal je 420 euro. De ID88 zal een lagere prijs krijgen vanwege de Intel Core i3 processor.

Zotac

Vorig artikelPlaystation 4 vereist toch geen internet verbinding
Volgend artikeliPhone 6 zichtbaar in systeem Vodafone UK

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in