Microsoft Surface Pro vanaf 30 mei verkrijgbaar in Nederland

De Surface Pro is vanaf 30 mei eindelijk verkrijgbaar in Nederland, de nieuwe tablet is in vergelijking met de Surface RT voorzien van een volledige Windows 8 versie en flinke specificatie’s. Het duurde lang maar vanaf 30 mei is de tablet eindelijk verkrijgbaar in Nederland.

Momenteel is alleen de Surface RT verkrijgbaar in Nederland, de Surface RT draait op een Windows 8 versie met beperkte desktop modus waardoor een aantal onderdelen niet beschikbaar zijn. Volledige programma’s kunnen daardoor niet op de Surface tablet draaien, de Surface Pro draait op een volledige Windows versie. In totaal komt de Surface Pro naar 26 nieuwe landen. Nu is de tablet alleen beschikbaar in de VS, Canada en China.

De Surface Pro is voorzien van een 10,6-inch scherm met een full hd resolutie, en 4GB RAM geheugen. Daarnaast is de Surface pro voorzien van een Intel Core i5 processor met een kloksnelheid van 1,7Ghz.

Prijs en beschikbaarheid 

De Surface Pro komt in twee varianten beschikbaar waaronder een 64GB en 128GB versie. De tablets zullen verkocht worden voor 886 en 986 euro. De covers met toetsenbord worden los verkocht. De Touch cover met aanraaktoetsen kost 199,99 euro, de Type cover met fysieke toetsen kost 129,99 euro.

microsoft-surface

 

Vorig artikelOok LG komt met waterdichte smartphone
Volgend artikelAndroid 4.2.2 update beschikbaar voor Galaxy S4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in