Libratone Airplay geluidssysteem voor in de woonkamer

Libratone heeft in het assortiment een AirPlay geluidsysteem met voldoende vermogen voor in de woonkamer, met de aanwezigheid van de AirPlay technologie is het mogelijk om draadloos muziek af te spelen naar de speaker. Normaal gesproken is een hifi installatie in de woonkamer voorzien van vele speakers en subwoofers, maar Libratone heeft de uitkomst met het systeem. Je kan namelijk met één speaker je volledige muziek installatie vervangen, zonder kwaliteit in te leveren.

Libratone_Lounge_110721

“Wij maken geluidssystemen voor de moderne mens”, licht Fritz Andersen toe, CEO van Libratone. “De AirPlay-technologie sluit naadloos op dit gedachtegoed aan. Het is een bijna magisch gevoel van vrijheid om over volledige controle zonder bedrading te beschikken. We zijn er heilig van overtuigd dat dit ‘het geluid van de toekomst’ wordt. Daarom hebben we deze technologische sprong voorwaarts als een van de eersten omarmd.”

Libratone Lounge is de speaker van Libratone om zo het optimale en het beste geluid uit je TV te halen, het aansluiten is een kwestie van enkele kabels en via de afstandbediening van de tv kan je het geluid aansturen. Aangezien de moderne TV’s steeds dunner en dunner worden valt de kwaliteit vaak tegen, met de Libratone Lounge laat je op een makkelijke en mooie manier beter en kwaliteit geluid uit je tv klinken. De Libratone Lounge beschikt ook over een aantal flinke specificatie’s waaronder slechts 5 drivers. De drivers zorgen samen voor 150Watt aan kraakheldere klanten met een goede en geweldige bass..

De Libratone Lounge werkt perfect samen met Apple aangezien er een app aanwezig is in de app store, hierdoor kan je draadloos maken tot de speaker met je iPhone, iPad of iPod. Doormiddel van de Libratone Lounge applicatie kan je de speaker naar eigen wens aanpassen.

Meer informatie over de Libratone lounge kan je vinden op de website van Libratone.

Vorig artikelAndroid 4.2.2 update beschikbaar voor Galaxy S4
Volgend artikelNieuwe details en afbeeldingen iPad mini 2 opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in