Razer komt met ’s werelds dunste gaminglaptop

Razer heeft een nieuwe gaming laptop uitgebracht naar eigen zeggen de dunste gaminglaptop van dit moment. Razer specialiseert zich op gamegebied heeft deze week een nieuwe 14-inch Razer Blade aangekondigd en een nieuwe 17,3-inch Razer Blade Pro.

razer_blade

De twee laptops zijn ultradun. De Razer Blade Pro is de grote variant van de twee en heeft een 17,3 inch scherm met een full hd-resolutie (1920 x 1080, de laptop volgt de eerder uitgebrachte Swichblade gaminglaptop op. De laptop heeft wel een flink gewicht namelijk 2,98 kilo en is 22,4 milimeter dik.

De Razer Blade Pro beschikt over een Haswell processor en een Nvidia GeFore GTX 765M processor voor de grafische prestatie’s. De laptop is verder voorzien van 8GB DDR3L RAM geheugen, in de laptop zit een SSD schijf van 128GB, 256 of 512GB groot. De Razer Blade Pro zal vanaf 3 juni te koop zijn en kost 2299 dollar als je de minst uitgebreide variant kiest, de laptop is daarom ver weg van goedkoop.

De Razer Blade is de kleinere variant welke beschikt over een 14-inch scherm met eenresolutie van 1600×900 pixels. De laptop beschikt over een Haswell processor en heeft dezelfde videokaart als die van de Pro versie. De behuizing is 16.8 milimeter dik en weegt 1.8 kilo. De goedkoopste uitvoering van de Razer Blade is 1.799 dollar.

Vorig artikelOppo presenteert Ulike 2S
Volgend artikelAanbieding: Koop een Surface RT en krijg een gratis cover!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in