Playstation 4 zal in december verkocht worden voor 399 euro

Sony heeft vannacht meer informatie vrijgegeven over de nieuwe Playstation 4. Het hoogtepunt van de avond was de onthulling van de prijs en de verkrijgbaarheid van de console . Ook zijn er een aantal afbeeldingen getoond van de nieuwe console inclusief afbeeldingen van de console.

De Playstation 4 is zeer goed geprijsd ter vergelijking van de Xbox One. De Xbox One heeft een prijskaartje van 499 euro gekregen terwijl de Playstation 4 verkocht zal worden voor 399 euro, dit is ruim 100 euro minder dan de Xbox One. Wel moeten gamers een maandelijkse bijdrage van 5 euro betalen om online te kunnen gamen, mochten zij dat willen. Savegames worden dan ook met de cloud gesynchroniseerd.

Verkrijgbaarheid:

De nieuwe Playstation 4 zal voor het einde van het jaar verkrijgbaar zijn in de Verenigde Staten en Europa, een specifieke datum is helaas nog niet bekend gemaakt. In tegenstelling tot de Xbox One vereist de PlayStation 4 geen verbinding met internet om te blijven functioneren. Het lijkt erop dat de PS4 toch een kleine voorsprong heeft, als is het wel jammer dat er bij de nieuwe console een klein bedrag per maand betaald moet worden.

Playstation-4

Vorig artikelNederland 1,2 en 3 vanaf nu gratis te bekijken via internet
Volgend artikelWelke iOS 7 onderdelen zijn beschikbaar voor de iDevices?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in