Internet Explorer 11 nu ook beschikbaar voor Windows 7

Microsoft heeft vandaag Internet Explorer 11 vrijgegeven voor Windows 7, het gaat hierbij om een voorlopige versie welke bedoeld is voor ontwikkelaars, een versie voor Windows 8 is al eerder beschikbaar gesteld door Microsoft. Met de introductie van de testversie komt Microsoft een belofte na die het in juni had gedaan om zijn browser ook voor Windows 7 bij de tijd te houden. Momenteel is Windows 7 de meest gebruikte Windows versie.

Internet Explorer 11 beschikt over een aantal nieuwe verbeteringen waaronder verbeterde prestaties. Op Windows 7 zou IE 11 minstens 30 procent sneller zijn dan concurrerende browsers en in vergelijking met IE 10 iets sneller. Ook is er met Internet Explorer 11 veel ondersteuning voor moderne webstandaarden waaronder de grafische 2D/3D-standaard WebGL. IE11 gebruikt de GPU om afbeeldingen realtime te decoderen, hierdoor is er veel snelheidswinst in vergelijking met andere browsers en de vorige Internet Explorer versie.

De IE 11 Developer Preview kan worden gedownload in 14 talen, helaas is Nederlands momenteel niet beschikbaar, wel is IE11 beschikbaar in het Engels.

internet-explorer-11-buildmypinnedsite

 

Vorig artikelGoogle komt binnenkort met nieuwe Nexus 10 tablet
Volgend artikelLG Optimus G Pro te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in