Gameplay opnemen met PlayStation 4 gratis, Xbox One betaald

Enkele dagen geleden heeft Microsoft bekend gemaakt dat het opnemen van gemaplaybeelden alleen mogelijk is met een betaald Xbox Live Gold abonnement. Vandaag heeft ook Sony laten weten dat bij de Playstation 4 het opnemen van gameplay volledig gratis is, zonder betaald abonnement.

Playstation-4

Vandaag heeft Shuhei Yoshida, hoofd van de Sony Worldwide Studios via twitter laten weten, dat het opnemen van gemaplaybeelden bij de PlayStation 4 niet is voorbehouden aan spelers die een betaald PlayStation Plus-abonnement hebben. Bij de concurrent de Xbox One moet er wel betaald worden om gameplaybeelden op te nemen. Bij Microsoft is een Xbox Live Gold abonnement vereist, dat abonnement kost 5 euro per maand. Hierdoor heeft de Playstation 4 een pluspunt ten opzichten van de Xbox One.

De functie waardoor je de Gameplay kan opnemen is nieuw, bij de vorige generatie consoles was het niet mogelijk om gameplay beelden op te nemen. De Playstation 4 heeft de mogelijkheid om maximaal 15 minuten beeld op te nemen, terwijl de Xbox One het moet doen met 5 minuten gameplay opnamen.

 

Vorig artikelSony Honami onthulling op 4 september
Volgend artikelAT-AS40D Android 4.1 Smartphone vanaf 17 augustus bij de Aldi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in