‘Sony komt met opzetlens voor smartphone’

Sony is waarschijnlijk van plan om een opzet-camera lens uit te brengen welke je op een smartphone kan monteren, met de lens krijgt je een volwaardige camera met bijzondere camera kwaliteiten. De geruchten website Sony Alpha Rumors heeft een afbeeldingen geplaats met daarom een cameralens welke je kan monteren op de smartphone, tevens is de opzetlens beschikbaar voor Android.

img_52092ebbb1f4d

De lenzen zijn zo ontworpen dat je de lens eenvoudig kan monteren aan de smartphone, de lens heeft ruimte voor een SD kaart, ook is er WiFi en NFC ondersteuning. De Camera lens werkt waarschijnlijk via een WiFi verbinding waardoor je via een app foto’s kunt maken. De app stuurt de camera aan. Het scherm van de smartphone kan je gebruiken als beeld voor de lens. Me lens zou magnetisch vastgeklikt worden en de verbinding met de smartphone is draadloos.

Verwacht zeker geen goedkope prijs, want de lenzen zullen verkocht worden voor een flink bedrag. Momenteel is het nog onduidelijk wanneer de lenzen verkrijgbaar zullen zijn, ook is een prijs is nog onbekend.

Vorig artikelPersafbeeldingen HTC One Max zichtbaar
Volgend artikel‘GTA 5 komt in de herfst naar PC’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in