Windows 8.1 beschikbaar op 17 oktober

Windows 8.1 is vanaf 17 oktober beschikbaar voor consumenten. Windows 8.1 komt beschikbaar als update, welke gebruikers met Windows 8 gratis kunnen downloaden. De update is op 17 oktober beschikbaar vanaf 13:00 Nederlandse tijd. Ook voor de retail en op nieuwe apparaten is Windows 8.1 vanaf 18 oktober verkrijgbaar.

Windows-8.1

Een van de belangrijkste verbeteringen is de terugkomst van de startknop in Windows 8.1. De update zorgt er ook voor dat gebruikers Windows 8.1 beter kunnen aanpassen zodat je op een eenvoudigere manier applicatie’s kan terug vinden en benaderen. Verder is het mogelijk om het nieuwe startscherm met grote tegels te vermijden. , de nieuwe omgeving is vooral gericht op laptops met touchscreen en tablets. Ook kan de gebruiker bij de nieuwe versie aangeven of ze direct willen starten in de metro interface of in de desktop interface.

Windows 8.1 beschikt standaard over Internet Explorer 11 en een verbeterde integratie tussen de clouddienst SkyDrive. Meer informatie over Windows 8.1 komt binnenkort beschikbaar op onze website.

 

Vorig artikelSamsung lanceert nieuwe Hennessy W789 smartphone
Volgend artikelNieuwe Nexus 7 tablet vanaf 8 september te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in