‘iOS 7 voor iPad komt later beschikbaar’

Apple heeft in september een evenement gepland waar waarschijnlijk de nieuwe iOS 7 versie uitgebracht zal worden, iOS 7 wordt voor zowel voor de iPad en iPhone verwacht. Het lijkt erop dat de update voor de iPad pas later beschikbaar zal komen. Apple lanceerde de eerste bètaversie van de software ook pas later en zou de prioriteit geven aan de iPhone-versie.

28986_58b25575

Op 10 september heeft Apple een evenement gepland, waar Apple waarschijnlijk een nieuwe iPhone zal aankondigen, hierdoor past de combinatie erg goed zodat iOS 7 per direct beschikbaar is voor de iPhone en natuurlijk de nieuwe iPhone. Een paar maanden later zou Apple een apart evenement inplannen voor de aankondiging van iOS 7 voor de iPad en een aantal nieuwe iPad’s.

Er zijn waarschijnlijk ook een aantal problemen met de iOS 7 versie voor de iPhone, zo zou de versie voor de iPhone 4 voor problemen zorgen door de beperkte capaciteit van de hardware van de telefoon die in 2010 werd gelanceerd. Apple heeft verder nog niks bevestigd over de komt van de iPad versie.

Vorig artikelNetflix vanaf 11 september ook beschikbaar in Nederland
Volgend artikelChinese fabrikant komt met nieuwe 8-core smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in