Archos komt met nieuwe tablets

Archos heeft deze week de persberichten naar de pers verzonden met de aankondiging van diverse nieuwe tablets. Archos zal de nieuwe tablets tijdens de IFA in Berlijn presenteren. Archos staat vooral bekend om de goedkopere tablets welke toch zijn voorzien van redelijke specificatie’s.

archos-101-xs-2-press-image

Archos zal tijdens de IFA in Berlijn een aantal nieuwe Android tablets presenteren. Er komen nieuwe modellen in de Platinum-lijn, met een aluminium behuizing, quadcore processoren en Android 4.2, ook zal Archos de tablets uitrusten met een IPS scherm welke is voorzien van een hoge 2048 x 1536 pixels resolutie.

Een goedkoper model is de Archos 101xs2, deze tablet beschikt over een 10,1-inch scherm en draait op een quadcore processor. De tablet is ook voorzien van stereo speakers aan de voorzijde, en een magnetisch toetsenbord om de tablet als een laptop te kunnen gebruiken. Archos zal tijdens de IFA niet alleen nieuwe tablets presenteren, er staat namelijk ook een smartphone op de planning welke beschikt over een 5-inch scherm. De smartphone is voorzien van een quadcore processor, 16 GB opslag en 13 megapixel camera

Vorig artikelProblemen met Simcity voor de Mac
Volgend artikelScreenshots Samsung Galaxy Gear opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in