Acer komt met nieuwe Liquid S2 smartphone

Acer heeft vandaag de eerste specificatie’s vrijgegeven van de nieuwe Liquid S2 smartphone welke beschikt over flinke specificatie’s. Acer  is momenteel veel van plan aangezien er de afgelopen week diverse nieuwe producten zijn aangekondigd waaronder een nieuwe tablet.

Acer-Liquid

De Liquid S2 draait op een 2,2 Snapdragon 800 chip in combinatie met 2GB aan RAM. De Liquid S2 smartphone heeft een 6 inch Full HD-scherm en draait op Android. Naast de 13 megapixelcamera aan de achterkant is er een 2 megapixelcamera aan de voorkant. Opvallend is dat deze Acerde eerste smartphone op de markt is met een 4K camera resolutie. Acer heeft ook bekend gemaakt dat de Liquid S2 ook is voorzien van de mogelijkheid tot een 4G netwerk.

De Acer Liquid S2 beschikt over high-end specificatie’s daardoor kan de smartphone prima concurreren met de Xperia Z, HTC One en Galaxy S4. Het is momenteel nog onduidelijk wanneer de smartphone op de markt zal komen, maar waarschijnlijk is dit rond oktober. Een adviesprijs van de Liquid S2 is momenteel nog onbekend.

 

Vorig artikelProduct afbeeldingen Sony Smart Shot lens opgedoken
Volgend artikelVideo iPhone 5C opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in