Android KitKat: Nieuwe Android 4.4 versie

Vandaag heeft Google de nieuwe naam bekend gemaakt van de nieuwe Android versie welke versienummer 4.4 met zich mee zal brengen. De naam lijkt op een grap of stunt maar het is echt zo. Sundar Pichai, hoofd van Android en Chrome heeft vandaag via Twitter de nieuwe Android 4.4. naam verspreid over internet, ook is er al direct een nieuw beeld voor het Google hoofdkantoor geplaats. De naam van de nieuwe Android versie is: Android KitKat.

Volgens de officiële Android-website gaat het hierbij om Android versie 4.4, het is nog onduidelijk of KitKat en Google een marketing stunt houden, maar aangezien de nieuwe versie is aangekondigd om de website van Google Android gaan we er van uit dat de versie inderdaad klopt.

De BBC heeft ook laten weten dat KitKat en Google een nieuwe deal hebben gesloten om de merknaam van het snoepgoed te gebruiken. Beide partijen willen elkaar helpen met de naamsbekendheid. Kitkat zal ook speciale Android KitKats gaan uitbrengen. Benieuwd naar het nieuwe beeld van Android KitKat? op onderstaande afbeelding is deze zichtbaar:

Android-KitKat-640x426

Vorig artikelScreenshot toont Full HD Windows Phone 8 tablet
Volgend artikelVideo nieuwe Asus Fonepad 7 online verschenen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in