‘Goedkopere iPhone 5C komt ook naar Nederland’

Via een Chinese website zijn vandaag diverse foto’s uitgebracht met daarop een Nederlandse handleiding van de iPhone 5C. Waarschijnlijk is Apple daarom ook van plan om de goedkopere iPhone ook naar Nederland te brengen. De iPhone 5C is een goedkoper model welke is voorzien van een plastic behuizing waaronder de iPhone een stuk goedkoper zal worden.

De geruchten over een goedkopere iPhone gaan al enkele maanden in de rondte. Gedacht wordt dat de 5C voor een lagere prijs gefabriceerd kan worden door gebruik te maken van goedkopere, plastic onderdelen. Het was tot vandaag nog onduidelijk of Apple de goedkopere iPhone ook in de westerse landen zal uitbrengen.

Op de afbeelding is een Nederlandse handleiding zichtbaar met daarin in Nederlands geschreven instructie’s. Als Apple de moeite neemt om de handleiding naar het Nederlands vertalen, is het zo goed als zeker dat Apple de goedkope iPhone ook in Nederland uit zal brengen. Vandaag heeft Apple ook de pers uitnodigingen verzonden van een persevenement welke zal plaatsvinden op 10 september. Volgens de verwachting zal Apple een iPhone 5C en iPhone 5S aankondigen.

goedkope-iphone-5c-komt-ook-naar-nederland-110-1

Vorig artikelSony bevestigt komst Xperia Z1 met 20 megapixelcamera
Volgend artikelDit is de nieuwe Xperia Z1 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in