Sony komt met nieuwe Vaio Tap 11 tablet

Sony heeft vandaag tijdens het pers evenement de nieuwe Vaio Tap 11 aangekondigd. De tablet is voorzien van een groot 11,6-inch scherm en draait op een Intel Haswell processor. Verder beschikt de tablet over een apart toetsenbord met touchpad.

De tablet kan uitgerust worden met een zuinige Intel Haswell-processor welke wordt ondersteund doormiddel van 4GB aan werkgeheugen. Ook heeft de tablet voldoende opslag mogelijkheden aangezien de tablet voorzien kan worden van een ssd met een maximum capaciteit van 512GB. De tablet beschikt ook over diverse aansluitingen waaronder wifi-n, bluetooth 4.0, usb 3.0, hdmi en een sd-kaartslot zijn aanwezig. Aan de achterzijde van de tablet bevindt zich een 8 megapixelcamera, terwijl er aan de voorzijde een 2 megapixelexemplaar aanwezig is.

Sony-Vaio-Tap-11

De Vaio Tap zal in dit najaar verkocht worden voor een bedrag van 850, dit is de prijs voor het goedkopere model. Het duurdere model de Sony Tap 11 zal verkocht worden voor 1300 euro. De specificatie’s van de goedkopere versie zijn momenteel nog onbekend.

Vorig artikelDit is de nieuwe Xperia Z1 van Sony
Volgend artikelAsus Memo Pad 8 aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in