LG Nexus 5 specificaties online verschenen

Vandaag zijn de eerste specificaties van de LG Nexus 5 opgedoken. Volgens eerdere geruchten in de nieuwe LG Nexus 5 de opvolger van de populaire Nexus 5 smartphone. Eerder deze week maakte Google bekend dat ‘Android 4.4 KitKat’ de nieuwste versie van zijn mobiele besturingssysteem is, zoals elke versie zal Google ook bij deze Android kitkat versie een nieuwe smartphone aankondigen, geruchten gaan er van uit dat het hierbij om een Nexus 5 gaat.

LG-Nexus-5

Vandaag doken er documenten van de FCC op, die duidelijk maken dat we waarschijnlijk een LG Nexus 5 krijgen binnenkort. De FCC is een Amerikaanse Overheidsinstatie welke het mogelijk maakt om nieuwe toestellen te checken voordat ze op de markt kopen. Uit de informatie die de FCC heeft vrijgegeven blijkt dat de Nexus 5 onder andere een 4,96 inch scherm zal krijgen. Ook is er een krachtige Snapdragon 800 processor aanwezig welke draait op een 2,3 Ghz quad core processor.

De LG Nexus 5 zal draaien op Android 4.4 KitKat, de smartphone heeft afmetingen van 132×68 millimeter en beschikt over WiFi a/b/g/n en  Bluetooth 4.0. Momenteel is het nog onduidelijk wanneer LG en Google de nieuwe smartphone zullen onthullen, dit zal niet lang meer duren als het toestel momenteel gekeurd wordt door FCC.

Vorig artikelNieuwe Nexus 7 tablet vanaf 7 september in de verkoop
Volgend artikelBlackberry Messenger app voor iPhone wacht op goedkeuring

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in