Afbeeldingen iPhone 5S ‘Champagne’ opgedoken

Enkele dagen geleden zijn er diverse afbeeldingen opgedoken van de nieuwe iPhone generatie, het gaat hierbij om de iPhone 5S, welke tijdens het Apple evenement op dinsdag aangekondigd zal worden. Op onderstaande afbeeldingen is duidelijk de nieuwe iPhone 5S zichtbaar.

De iPhone 5S is waarschijnlijk voorzien van een wat groter scherm dan de huidige iPhone 5 en een A7-processor, iOS 7, een saffier knop, ondersteuning voor LTE-A en een hogere batterijcapaciteit. Inmiddels zijn er al vele afbeeldingen, geruchten en specificaties opgedoken. Qua processor is het momenteel nog onduidelijk, waarschijnlijk heeft Apple de nieuwe iPhone 5S uitgerust met een nieuw type processor wat waarschijnlijk de A7 processor zal zijn. Mogelijk is de processor van de iPhone 5S voor het eerst gebaseerd op ARM’s nieuwe ARMv8 architectuur.

Volgens de laatste geruchten komt er een nieuwe iPhone 5S beschikbaar in de kleur zilver en goud. Op onderstaande afbeeldingen zijn alvast diverse details zichtbaar van de iPhone 5S in champagne kleur.

Afbeeldingen iPhone 5S:

Vorig artikelApple patent toont vingerafdrukscanner
Volgend artikelAfbeeldingen en details Nokia Lumia 1520 opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in