Netflix gelanceerd in Nederland

Vanaf vandaag kunnen Nederlanders ook gebruikmaken van de dienst Netflix. Neflix is een video-on-demand dienst welke momenteel in Amerika erg populair is. Voor € 7,99 per maand kun je kijken naar een ruim aanbod van films en tv-series.

De dienst kan je zien als een soort Spotify voor films. In Amerika is de dienst enorm populair dat er soms een derde van al het Amerikaanse internetverkeer heen gaat. Volgens Reed Hastings, een van de oprichters van Netflix, is Nederland bij uitstek een land voor Netflix, doordat veel mensen breedbandinternet hebben.

netflix.home_

De streamingdienst van Netflix werd in 2007 gelanceerd in de Verenigde Staten en breidde in 2010 uit naar Canada en in 2011 naar Latijns-Amerika. Vorig jaar maakte de dienst de oversteek naar de Europese markt, in eerste instantie naar Ierland en Groot-Brittannië en later volgden Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland

Neflix kan je een maand gratis uitproberen, daarna kost de dienst € 7,99 per maand. Hierna kan je onbeperkt on-demand-video’s bekijken via Netflix.

Vorig artikelApple iPhone evenement: Overzicht 10 september 2013
Volgend artikelSurface 2 tablet komt op 21 september

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in