Wolfgang AT-AS35D Smartphone vanaf zaterdag in de verkoop

De Aldi verkoopt vanaf zaterdag 14 september weer een nieuwe smartphone bij de Aldi. Vanaf zaterdag 14 september is de nieuwe Wolfgang AT-AS35D te koop bij de Aldi voor een budget prijs van 89,99 euro. De smartphone is voorzien van prima budget specificatie’s en draait op Android 2.3.

Wolfgang-AT-AS35D

Specificatie’s

De Wolfgang AT-AS35D beschikt over een 3,5-inch scherm met een HVGA resolutie van 480×320 pixels. Verder beschikt de Wolfgang AT-AS35D over prima specificatie’s waaronder een 1Ghz Single Core processor. De accu van het toestel heeft een vermogen van 1300mAh. Aangezien de smartphone een klein scherm heeft is de accu het goed vol te houden. Ook heeft de Wolfgang AT-AS35D de beschikking over diverse connectiviteit mogelijkheden waaronder tri-band UMTS en GPS. Aan de achterzijde van het toestel is een 5 Megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorkant een 5 megapixel model aanwezig is.

Naast bovenstaande specificatie’s beschikt de Wolfgang AT-AS35D ook over een dual sim mogelijkheid waardoor je twee sim kaarten tegelijk kan gebruiken. Wolfgang heeft alle smartphone’s uitgerust met een dual sim mogelijkheid, voor een prijs van 89,99 vind je nauwelijks zulke specificatie’s in combinatie met dual sim mogelijkheid. Voor een bedrag van 89,99 euro is het een prima smartphone.

Beschikbaarheid

Vanaf 14 september 2013 zal de smartphone verkocht worden bij de Aldi voor een bedrag van 89,99 euro. Wil je de smartphone? ga vroeg naar de Aldi want de voorraad van de smartphone is beperkt. De smartphone heeft een prima prijs kwaliteit verhouding en beschikt over prima specificatie’s.

Vorig artikelSurface 2 tablet komt op 21 september
Volgend artikelProdutie problemen GTA 5 voor Xbox 360

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in