Asus introduceert nieuwe PadFone Infinity

Asus heeft vandaag een nieuwe versie van de PadFone infinity aangekondigd in Tapei, de nieuwe PadFone heeft een aantal verbeteringen waaronder een Snapdragon 800 processor welke geklokt is op een kloksnelheid van 2.2Ghz. Er is daarnaast een tweede microfoon toegevoegd voor ruisonderdrukking, wel is de internet opslag mogelijkheid verlaagd tot 16GB, welke heeft de nieuwe versie de mogelijkheid voor een micro-sd aansluiting. De smartphone beschikt over een 5-inch scherm terwijl de tablet een grote heeft van 10,1 inch.

the-new-padfone-infinity-hands-on

De Asus PadFone infinity is een combinatie van smartphone en tablet, waardoor je dus eigenlijk twee apparaten in één koopt. Een andere vernieuwing van de nieuwe PadFone Infinity is dat hij verkrijgbaar is in het Titanium Black en Platinum White. De tablet draait op Android 4.2.2 en 13 megapixel camera.

Een interessante toevoeging voor huidige PadFone bezitters is dat je de huidige PadFone ook zelf kan kopen om gebruik te blijven maken van je oude tabletdock. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in de kosten. De smartphone van de PadFone infinity zal verkocht worden voor 640 terwijl het tabletgedeelte verkocht zal worden voor 240 dollar. Of de tablet ook naar Nederland zal komen is nog onbekend,

Vorig artikelGame Mania bevestigt komst GTA 5 voor PC
Volgend artikelGoogle Nexus 5 opgedoken in bar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in