Blackberry Messenger eind deze week voor iOS en Android

De online berichten chat dienst van Blackberry komt dit weekend naar Android en iOS. Blackberry heeft dit bericht officieel getoond op zijn blog. Vanaf zaterdag en zondag zal Blackberry Messenger beschikbaar komen voor de Android Store en Apple Store. De smartphonefabrikant kondigde eerder aan dat de berichtendienst in de zomer voor andere mobiele besturingssystemen zou worden uitgebracht.

Via Blackberry messengeer is het mogelijk om via verschillende platformen gratis te communiceren, het is eigenlijk een Whatsapp variant. Blackberry wil van de online berichtendienst, ook wel bekend als BBM, een volwaardige chat-app maken welke de strijd aan kan gaan met Whatsapp. Momenteel is  Blackberry Messenger alleen beschikbaar voor Blackberry smartphone’s.

Beschikbaarheid:

Met de online berichtendienst kunnen gebruikers naast chatten ook foto’s en spraakberichten versturen, groepsgesprekken starten en updates plaatsen. De app komst beschikbaar voor Android 4.0 en iOS 6, en natuurlijk de nieuwe versie welke daar boven liggen.

BlackBerry-Messenger

Vorig artikelNvidia toont 7-inch budget tablet
Volgend artikelMicrosoft onthult prijzen Windows 8.1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in