KitKat bevestigt Android 4.4 release in oktober

Nestlé de eigenaar van KiKat heeft vandaag per ongeluk de release van de nieuwe Android 4.4 versie bekend gemaakt. Android 4.4 KitKat is de nieuwe Android versie. Android KitKat zal volgens Nestlé rond oktober gelanceerd worden. Dat meldt Kitkat op zijn Duitse Facebook-pagina onder een afbeelding van de samenwerking tussen Kitkat en Android. Een medewerker heeft daardoor de release van Android 4.4 bekend gemaakt, tijdens de Android 4.4 release zal ook de nieuwe Nexus 5 smartphone uitgebracht worden.

Android-KitKat-640x426

Google heeft momenteel de functie’s van Android 4.4 nog niet bekend gemaakt. Volgens diverse bronnen zal Android 4.4 vele nieuwe functie’s bevatten waaronder een nieuw uiterlijk. De verwachting is dat Google zijn laatste Android-versie naar meer toestellen wil uitrollen waardoor Android 4.4 Kitkat op smartphones en tablets met ‘maar’ 512MB werkgeheugen kan draaien. Android 4.1 kan draaien op een low-end toestel waardoor het nieuwe OS ook op lage specificatie zal draaien.

Beschikbaarheid:

Het is momenteel nog onbekend wanneer de nieuwe Android versie uitgebracht zal worden. Dat de nieuwe Android versie in oktober zal komen is momenteel wel duidelijk, een exacte datum is helaas nog niet beschikbaar.

Vorig artikelAldi Wolfgang AT-AS50SE vanaf 28 september in de verkoop
Volgend artikelVoorraad iPhone 5S zeer beperkt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in