Blackberry stopt tijdelijk met uitrol Blackberry Mesenger voor iOS en Android

Blackberry heeft zojuist laten weten dat ze tijdelijk zullen stoppen met de uitrol van de BlackBerry Chat applicatie voor Android en iOS. Momenteel zijn er vele problemen in de applicatie die het bedrijf eerst wil oplossen voordat ze verder gaan met de uitrol van Blackberry Messenger voor Android en iOS.

bbm-to-android-ios-main

Blackberry heeft dit nieuws bekend gemaakt via een eigen blog. De uitrol van BBM voor Android en iOS begon dit weekend, maar is inmiddels stilgezet. Volgens BlackBerry kwamen de problemen aan het licht nadat er een uitgelekte versie van de Android-app online kwam. De app was wel populair aangezien de applicatie in 8 uur ruim 1,1 miljoen keer is gedownload voor iOS en Android.

Prior to launching BBM for Android, an unreleased version of the BBM for Android app was posted online. The interest and enthusiasm we have seen already – more than 1.1 million active users in the first 8 hours without even launching the official Android app – is incredible. Consequently, this unreleased version caused issues, which we have attempted to address throughout the day.

De onofficiële applicatie voor Android is momenteel geblokkeerd. Gebruikers kunnen de applicatie na de blokkade dus niet meer openen. Opvallend genoeg kunnen iPhone-gebruikers die de app al hebben gedownload deze wel blijven gebruiken. Waarschijnlijk heeft Blackberry de uitrol stop gezet omdat er meerdere nep BBM apps verschenen in de Google Play Store. Terwijl BlackBerry dit probleem probeerde oplossen bleek er een echte versie van de BBM uitgelekt te zijn in de Play Store. De problemen veroorzaakte server problemen waardoor de servers over belast raakte.

Vorig artikel‘GTA V online ondersteunt 32 spelers online’
Volgend artikelScreenshots nieuwe Whatsapp interface gelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in