Oppo N1: Smartphone met roterende camera

Oppo heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Oppo N1. De smartphone beschikt over een 5,9-inch Full HD scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Oppo is momenteel erg populair in China, maar wordt steeds populairder onder de Nederlanders.

n1-1_large

De Oppo N1 is voorzien van een 5,9 inch full hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en een pixeldichtheid van 373 pixels per inch. De smartphone draait op een Qualcomm Snapdragon 600 processor op een snelheid van 1,7Ghz. Verder beschikt het toestel over 2GB werkgeheugen, 16/32GB opslagruimte en een batterij van 3610 mAh. De telefoon beschikt over een opvallend grote accu waardoor de telefoon het lang vol kan houden.  Verder draait de Oppo N1 op Android 4.2 (Jelly Bean), samen met Oppo’s nieuwe Color OS. Waarschijnlijk kan je de Oppo smartphone ook instellen op een stock android versie zonder extra skin.

Draaiende camera:

Een opvallende functionaliteit van de Oppo N1 smartphone is de roterende camera welke zich bevind aan de achterzijde van de smartphone, deze camera kan je zowel voor als achter gebruiken. Door de roterende 13 megapixel-camera, die van 67 verschillende componenten is gemaakt. Ook is de camera voorzien van een speciale lens waardoor de kwaliteit gelijk is in vergelijking met de iPhone 5S en Xperia Z1.

Beschikbaarheid:

De oppo N1 zal verkocht worden voor zo’n 423 euro. De smartphone kan je momenteel bestellen via de website van oppo, ook is de smartphone via enkele internationale retailers verkrijgbaar. In oktober worden de toestellen naar consumenten verzonden. Of de smartphone fysiek in Nederland verkocht zal worden in nog onbekend.

Vorig artikelSamsung Galaxy Gear en Note 3 vanaf woensdag in de verkoop
Volgend artikelRockstar bezig met update voor GTA 5 na verdwijnen auto’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in