Apple vernieuwd iMac’s met Haswell processors

Apple heeft vandaag een nieuwe update uitgebracht voor de iMac lijn. Net zoals de Macbook Air beschikt de nieuwe Apple iMac over een Haswell processor, dit is de nieuwste generatie processor van Apple. Tegenwoordig worden de iMacs verkocht met een quad core processor van Intel, de nieuwe serie beschikt over een vierde generatie chipset.

imac-apple-haswell

 

21,5-inch i5 model:

Het goedkoopste model met een 21,5-inch scherm beschikt over een Intel Core i5 processor welke draait op een kloksnelheid van 2,7Ghz tot 2,9Ghz. Deze is ook iets goedkoper geworden, hij kost nu €1329, terwijl dat voorheen €1.385 was. Daarnaast beschikt de nieuwe iMac ook over een Iris Pro grafische processor. Verder beschikt het 21,5-inch model over 8GB werkgeheugen en een harde schijf van 1 TB.

27 inch i7 model:

Het duurdere model met een 27-inch scherm heeft de beschikking over een Intel Core i7 processor welke zal draaien op een snelheid van 3,2 of 3,4 Ghz. Het nieuwe model beschikt standaard over 8GB werkgeheugen, dit kan je eventueel uitbreiden tot 32GB. Ook is er een nieuwe GPU aanwezig, namelijk een GTX 780M videokaart. Ook de prijs van dit model is aangepast van €1905 naar €1849.

De nieuwe iMacs ondersteunen ook de nieuwe wifi 802.11ac standaard, hiermee kan je een hogere internet snelheid behalen. De nieuwe iMacs versie staan al op de site van Apple, maar op dit moment is bestellen nog niet mogelijk.

Vorig artikelAndroid 4.3 update voor HTC One eind september beschikbaar
Volgend artikelMakkelijk geld verdienen in GTA V via money bug

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in