LG onthult nieuwe VU 3 smartphone met 5,2-inch scherm

LG heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe LG VU 3 smartphone. Momenteel komt de LG VU 3 alleen beschikbaar voor de Koreaanse markt, of de smartphone ook naar Nederland zal komen is momenteel nog onbekend. De smartphone beschikt over een 5,2-inch scherm met een resolutie vanĀ 1280×960 pixels. Het scherm heeft een aparte verhouding van 4:3. Onderstaande afbeelding is niet verkleind, de smartphone beschikt namelijk over een vierkant scherm.

m1mx7dpa3sx7_std1024

et toestel wordt aangedreven door een 2,26 GHz Snapdragon processor met vier kernen en ondersteunt een geavanceerde LTE technologie waarmee downloadsnelheden van 150 Mbit/s mogelijk zijn. Het toestel beschikt verder over een 13 megapixel camera aan de achterzijde en een 2,1 megapixel exemplaar aan de voorzijde. De Vu 3 draait op Android 4.2.2

Het scherm is een flink stuk groter als de voorganger, het nieuwe model is namelijk een halve centimeter groter dan het oudere model.Ā De Vu 3 wordt geleverd met een stylus die de dikte heeft van een standaard pen.Ā Het toestel verschijnt 27 september op de Koreaanse markt, vooralsnog is het onbekend of de LG smartphone ook verkocht zal worden in Nederland.

Vorig artikelMakkelijk geld verdienen in GTA V via money bug
Volgend artikelHTC werkt aan nieuwe Octa core smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in