Rockstar verwacht server problemen tijdens GTA 5 Online

Rockstar het bedrijf achter GTA Online verwacht tijdens de lancering van GTA Online problemen met de servers. GTA Online is een open online wereld voor maximaal zestien spelers. De wereld gaat op 1 oktober live en is voor alle gebruikers vanGTA 5 gratis te gebruiken.

GTAOnline4v4

Rockstar heeft doormiddel van een blog post diverse details bekend gemaakt over de verwachte problemen tijdens de online versie van GTA 5. Zowel met overbelasting van de servers als kleine foutjes in de grote open wereld. Het vraagt het publiek meerdere malen om feedback te geven. GTA is momenteel erg populair, hierdoor zal de online toename van het spel ook toenemen. Rockstar laat het volgende weten over de online versie:

We hopen dat het erg soepel zal draaien, maar vergeef het ons als dat niet zo is en help ons alle problemen op te lossen

Rockstar werkt momenteel non-stop aan het toevoegen van meerdere servers, hierdoor kunnen er meer gebruikers online. Vanaf dag één kunnen er maximaal zestien spelers tegelijk in een wereld actief zijn. Het is in deze wereld mogelijk alleen te spelen of met vrienden samen te werken. In de game zijn er diverse mogelijkheden zo kan je een overval plegen of tegen elkaar racen.

 

Vorig artikelSony belooft verbetering PSN Netwerk vanwege GTA 5 problemen
Volgend artikelScreenshots Nexus 5 smartphone opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in