Betalen met echt geld mogelijk in GTA Online

Vanaf morgen is het eindelijk zover, Rockstar komt met GTA Online voor GTA 5. Tijdens de eerste 24 is er een omzet behaald van ruim 800 miljoen dollar. Maar Rockstar wil meer winst maken met GTA V aangezien de online versie ook de mogelijkheid heeft om met echt geld te betalen.

3758e054f3b3e5668da046884a9d7e22_gta-5-grand-theft-auto-v

 

In een blogbericht op de website van Rockstar Games wordt aangegeven dat het tijdens de online game mogelijk is om met echt geld te betalen. De optie tot het betalen met echt geld is dus voor de speler die minder geduld heeft en snel meer geld in het spel wil hebben, aangezien je ook op gratis manier geld kan ontvangen alleen duurt het allemaal wat langer.

Helaas is het niet mogelijk om geld mee te nemen van de single player modus naar de multiplayer modus. Meer informatie over echte geld betalingen in GTA 5 is nog onduidelijk. GTA Online is vanaf 1 oktober beschikbaar wereldwijd.

Problemen tijdens Multiplayer:

Rockstar heeft doormiddel van een blog post diverse details bekend gemaakt over de verwachte problemen tijdens de online versie van GTA 5. Zowel met overbelasting van de servers als kleine foutjes in de grote open wereld. Het vraagt het publiek meerdere malen om feedback te geven. GTA is momenteel erg populair, hierdoor zal de online toename van het spel ook toenemen. Rockstar laat het volgende weten over de online versie:

We hopen dat het erg soepel zal draaien, maar vergeef het ons als dat niet zo is en help ons alle problemen op te lossen

Rockstar werkt momenteel non-stop aan het toevoegen van meerdere servers, hierdoor kunnen er meer gebruikers online. Vanaf dag één kunnen er maximaal zestien spelers tegelijk in een wereld actief zijn. Het is in deze wereld mogelijk alleen te spelen of met vrienden samen te werken. In de game zijn er diverse mogelijkheden zo kan je een overval plegen of tegen elkaar racen.

Vorig artikelNexus 5 specificaties bevestigd: 5-inch, 16GB en Android 4.4
Volgend artikelSamsung introduceert Galaxy Trend Lite smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in