GoPro lanceert nieuwe Hero 3+ camera

GoPro heeft vandaag de nieuwe GoPro Hero3+ aangekondigd. Het gaat hierbij om een verbeterd model van de huidige Hero 3. De nieuwe camera is ruim 20 procent kleiner en beschikt over een tal van verbeteringen, waaronder de accuduur welke ruim 30 procent langer mee gaat.

Ook is er een nieuwe lens gebruikt, de verbeterde lens zorgt voor meer scherpe en een betere beeld kwaliteit. Ook is er een Auto Low Light-functionaliteit toegevoegd, die automatisch de framerate aanpast, afhankelijk van de lichtomstandigheden. Op op gebied van connectiviteit zijn er vele verbeteringen waaronder de snelle verbinding in combinatie met de GoPro app.

De Silver Edition van de nieuwe camera heeft een dubbel zo snelle beeldprocessor als die van de oude. Deze behuizing is wat grootte betreft met 15 procent afgenomen. De camera heeft de mogelijkheid om beeld in 1080p om te nemen op 60fps, onder 720p kunnen er beelden op 120fps gemaakt worden. Dit model zal verkocht worden voor 300 dollar terwijl de Hero3+ verkocht zal worden voor ongeveer 400 dollar.

Hero3+

Vorig artikelGTA 5 Online beschikbaar rond 9.00 uur Nederlandse tijd
Volgend artikelLG G2 vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in