Blackberry Messenger weer beschikbaar als download

Enkele weken geleden is Blackberry begonnen met de uitrol van Blackberry Messenneger, deze werd tijdelijk stilgezet aangezien er nog enkele grote problemen aanwezig waren waaronder een niet-officiële app in de app store. Hierdoor installeerde van Android gebruikers het APK bestand. De nieuwe bètaversie moet al het datageweld tegengaan en daarnaast een paar nieuwe handige functies, waaronder een verbeterde interface.

De nieuwe interface is een flinke stap vooruit aangezien deze interface een stuk overzichtelijker is in vergelijking met de vorige Blackberry messenger versie. Een andere belangrijke verandering is het verwijderen van meldingen in de notificatiebalk, bij de vorige versie bleven deze meldingen namelijk in de notificatiebalk staan.

Blackberry Messenger App:

Momenteel is het nog onduidelijk wanneer Blackberry de officiële app zal lanceren. De vandaag uitgebrachte app is een publieke beta test voor zowel Android als iOS. Testgebruikers mogen de app nu eerst een weekje testen alvorens de app weer voor het grote publiek vrijgegeven wordt.

Blackberry-Messenger

 

Vorig artikelNeflix HD streamen mogelijk na update
Volgend artikelHuawei introduceert nieuwe Ascend G700 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in