Rockstar heeft nieuwe patch voor GTA Online uitgebracht

Deze week heeft Rockstar een nieuwe patch uitgebracht voor GTA 5 Online. De patch moet vele problemen oplossen welke gamers momenteel tijdens de online versie ondervinden. Ook zijn er een paar problemen opgelost vanuit de single player modus waardoor de single player modus voor vele gebruikers onspeelbaar was na installatie van GTA V Online.

1363432732_gta_v_

Rockstar heeft aangekondigd dat patch 1.02 voor Xbox 360 en PlayStation 3 voor GTA V nu beschikbaar is. De patch moet de problemen oplossen met het onlinegedeelte van de GTA game. Sinds de lancering van GTA Online zijn er vele online problemen beschikbaar waaronder server en connectie problemen waardoor veel spelers niet verder konden bij de eerste tutorialmissie.  Rockstar laat weten doormiddel van een statuspagina dat de problemen inmiddels voor het grootste deel in GTA Online zijn opgelost. Momenteel is het nog steeds niet mogelijk om van de microtransacties gebruik te maken. Met microtransacties kan echt geld ingewisseld worden voor in-game geld in GTA V.

Nog steeds problemen:

Momenteel zijn de server problemen nog niet helemaal verholpen, momenteel is de server van Rockstar erg onstabiel waardoor het joinen van een game erg lastig kan zijn. Ook melden spelers dat zij na het installeren van de patch de tutorialmissie opnieuw moeten doen, dat zij hun eerder gemaakte characters kwijt zijn en dat het spel soms blijft vastzitten op het laadscherm. Wij ondervinden momenteel ook nog vele problemen, naar verwachting zullen deze problemen snel opgelost zijn.

Vorig artikelNokia stopt per 1 januari met ondersteuning Symbian
Volgend artikelSamsung komt met Google Glass variant

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in