Mad Catz Android console komt in november voor 250 dollar

Mad Catz heeft laten weten dat de nieuwe Android console vanaf november verkocht zal worden voor 250 dollar. De M.O.J.O. is voorzien van een Tegra 4-soc en is daarmee volgens Mad Catz krachtiger dan andere microconsoles die op Android draaien. De console beschikt over een 1,8 Ghz Nvidia Tegra 4 chipset in combinatie met 2GB werkgeheugen en 16GB flash opslag.

Mad-Catz

Verder beschikt de tablet over een HDMI uitgang, MicroSD kaartlezer en een USB 3 en USB 2 aansluiting. Ook is er een 802.11n-wifi en een 100Mbit/s-ethernetpoort voor de netwerk connectiviteit. De console is standaard voorzien van een bluetooth controller, welke de naam GameSmart C.T.R.L.met zich mee heeft gekregen. Volgens Mad Catz is het mogelijk om games te downloaden vanuit de Google Play Store, Amazon Store en de Nvidia Tegra zone.

Verkrijgbaarheid:

De Mad Catz Android console zal vanaf november verkocht worden in de VS voor een bedrag van 250 dollar. Daarmee is de console aanzienlijk duurder dan bijvoorbeeld de Ouya, wel is de Mad Catz console een stuk krachtiger dan de Ouya en andere Android consoles.

Vorig artikelPersuitnodigingen voor nieuwe HTC One Max verzonden
Volgend artikel‘iPad 5 krijgt 64-bit processor’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in