Samsung Galaxy S5 komt rond januari 2014

Volgens diverse Koreaanse bronnen binnen Samsung zal het bedrijf in januari de nieuwe Samsung Galaxy S5 lanceren. Deze release is waarschijnlijk vroeger dan normaal aangezien de verkoop van de Galaxy S4 teleurstellend is in vergelijking met de oudere verkoopcijfers van de Samsung Galaxy S4. Tijdens de release heeft de Samsung Galaxy S4 diverse records verbroken maar na de lancering zijn de verkoopcijfers ingestort.

samsung-galaxy-s4-full-hd-amoled-1024x682 (2)

De Galaxy S4 kwam nog in maart 2013 uit, en zijn voorganger pas in de maand mei van 2012. Het is zo goed als zeker dat Samsung net zoals Apple een nieuwe 64-bit processor zal gebruiken in het nieuwe toptoestel. Het toestel zou hiervoor gebruikmaken van een Exynos 5430-chip, die ook nog eens acht cores bevat. De camera van de Galaxy S5 is waarschijnlijk een model met 16 megapixels. Ook is de nieuwe camera beter geschikt voor in het donker dankzij een verbeterde optische beeldstabilisatie.

Het gaat momenteel nog om geruchten. In principe is er nog niets zeker over het volgende grote vlaggenschip van de Galaxy S-serie, indien er meer informatie bekend is over de nieuwe smartphone zullen wij dit artikel bijwerken met de laatste informatie over de Samsung Galaxy S5.

Vorig artikelAfbeeldingen iPad Mini 2 opgedoken
Volgend artikelReview: Aldi Wolfgang AT-AS45qHD Smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in