Samsung onthult kleurrijke Galaxy J Smartphone

Samsung heeft deze week een nieuwe smartphone aangekondigd. Na de Lumia en de iPhone 5C heeft ook Samsung kleurrijke smartphones op de markt gebracht. De nieuwe Samsung Galaxy J verschijnt binnenkort op de Japanse markt in de kleuren diep roze, donkerblauw en wit. De smartphone zal als eerst verkocht worden bij de Japanse provider NTT Docomo, of de Samsung Galaxy J ook verkocht zal worden in Nederland is momenteel nog onbekend.

samsung-galaxy-j

Afgezien van zijn kleurrijke uiterlijk is de Samsung Galaxy J verder een standaard Samsung smartphone die van binnen veel weg heeft van de nieuwe Note 3, wel is het scherm van de Galaxy J een stuk kleiner in vergelijking met de Note III. De Galaxy J beschikt over een 5-inch Full HD AMOLED scherm en wordt aangedreven door een 2,3Ghz quad core snapdragon 800 processor. Ook is de Galaxy J voorzien van 3GB RAM, ondersteuning voor sneller 4G-internet, een 13-megapixel camera en een batterij van 2,600 mAh.

De Samsung Galaxy J is daarom zeker geen instaptelefoon met matige specificatie’s. Het is nog onduidelijk of de gekleurde smartphones ook buiten Japan op de markt zullen komen. Ook is er nog geen adviesprijs bekend, naar verwachting zal deze smartphone zeker niet goedkoop worden.

 

Vorig artikelReview: Aldi Wolfgang AT-AS45qHD Smartphone
Volgend artikeliPhone 5S kampt met Blue Screen of Death problemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in