HTC One Max specificaties opgedoken

Opnieuw zijn er diverse details uitgelekt over de nieuwe HTC One Max. De smartphone is waarschijnlijk de nieuwe phablet van HTC welke beschikt over prima specificatie’s. Vandaag zijn er opnieuw diverse details uitgelekt welke eerdere geruchten bevestigen. Het toestel draait op een oudere Snapdragon 600 processor welke geklokt is op 1.7Ghz. De smartphone van HTC moet concurreren met de Samsung Galaxy Note 3 en Xperia Z Ultra.

HTC-One-Max

Specificaties HTC One Max:

De HTC One Max is te vergelijken met de huidige HTC One. De smartphone is uitgerust over een 5.9-inch scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Daarnaast zal het toestel beschikken over een 4 megapixel camera, 16GB intern geheugen en een batterij met een capaciteit van 3.300 mAh. Het toestel zal draaien op Android 4.3. De camera van het toestel is een UltraPixel camera welke ook aanwezig is in de HTC One, de ultrapixel camera moet zorgen voor scherpe foto’s omdat de sensor meer pixels bevat, waardoor er meer licht wordt opgevangen.

Evenement:

HTC heeft enkele dagen geleden uitnodigingen verstuurd voor een evenement. De tekst op de uitnodiging hint naar de langverwachte HTC One Max. Op 8 oktober heeft HTC de uitnodigingen verstuurd in Taiwan voor een evenement op 18 oktober. De fabrikant nodigt journalisten uit om haar nieuwe product te komen bewonderen. Als we de hint op de uitnodiging mogen geloven gaat het hierbij om de nieuwe HTC One Max smartphone.

Vorig artikelNexus 5 zichtbaar in 7 minuut durende video
Volgend artikelSamsung Galaxy S4 heeft accu problemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in