HTC bezig met ontwikkeling Amazon smartphones

HTC werkt waarschijnlijk samen met Amazon aan drie nieuwe smartphone’s. Volgens anonieme bronnen is één van deze smartphones momenteel al klaar voor gebruik. Amazon zou met de toestellen de concurrentie op de smartphonemarkt met Apple en Google willen aangaan.

Where-is-that-Amazon-smartphone

De anonieme bron laat weten tegenover de Financial Times dat het eerste toestel pas in 2014 op de markt zal komen, al enkele maanden gaat er geruchten rond over nieuwe Amazon smartphones. Momenteel heeft Amazon al diverse tablets onder het Kindle merk uitgebracht. Volgens de bron heeft één van deze smartphones de mogelijkheid om de ogen van de gebruiker in drie dimensies te kunnen volgen, ook zal er een hele goedkope smartphone uitgebracht worden.

De versie van Android die de Kindle-tablets draaien heeft Fire OS, dit operating system is een zwaar aangepaste Android versie, naar verwacht zullen de smartphones ook een speciale Android interface krijgen net zoals bij de tablets. De smartphones zullen draaien op een Android versie met daarom een extra layout laag net zoals HTC dit heeft gedaan in samenwerking met Facebook.

Vorig artikelWhatsapp storing dinsdag 15 oktober 2013
Volgend artikelSony begonnen met verkoop Xperia Z ultra in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in