Gratis WiFi in alle Albert Heijn filialen

Binnenkort is er in alle Albert Heijn filialen een gratis Wifi verbinding aanwezig. Albert Heijn biedt op dit moment al in ongeveer honderdvijftig van zijn supermarkten draadloos internet aan, volgens de planning moeten dit er voor het einde van volgende jaar een stuk meer zijn. Het plan is om in alle zeshonderd supermarkten in Nederland Wi-Fi aan te bieden.

AH_wifi_sticker-A840x630

Volgens Albert Heijn is een WiFi verbinding in vele gevallen er makkelijk. Vooral in combinatie met de boodschappenapplicatie Appie is een WiFi verbinding erg makkelijk, momenteel is er bij vele Albert Heijn filialen een slechte mobiele verbinding waardoor de app vaak niet zal werken. Tot slot moet het draadloos internet helpen bij de uitrol van ‘mobile scanning’. Albert Heijn is namelijk al langer bezig om de smartphone te gebruiken als betaal en scan middel, zodat gebruikers met hun smartphone kunnen betalen.

Klanten zouden drie uur per dag gratis gebruik kunnen maken van het draadloze internet. De hotspots worden verzorgd door KPN. Dat bedrijf biedt ook gratis wifi aan op 48 NS-stations in Nederland.

 

Vorig artikelSony begonnen met verkoop Xperia Z ultra in Nederland
Volgend artikelXiaomi Mi3: 100.000 toestellen verkocht in 90 seconden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in