Sony Xperia Z1S opgedoken in persafbeelding

Vandaag zijn er via Evleaks weer diverse afbeeldingen opgedoken van een nieuw toestel. Op de persafbeeldingen is de nieuwe Sony Xperia Z1S te zien. Waarschijnlijk gaat het hierbij om de nieuwe nog onaangekondigde Sony Xperia Z1 Mini. De gelekte Sony Xperia Z1S persfoto komt slechts een aantal weken na de verschijning van de Xperia Z1. De Xperia Z1 is het huidige topmodel van de smartphone.

Helaas zijn er nog geen hardware specificaties bekend gemaakt ook een adviesprijs of releasedatum is nog onbekend. Volgens diverse bronnen zal de Xperia Z1S rond het einde van het jaar in de winkels verschijnen. Op de foto’s kunnen we zien dat de Xperia Z1S hetzelfde design heeft als de huidige Xperia Z1. Alleen de plaatsing van frontcamera en de ingang voor koptelefoons verschilt.

z1s

Mini of Amerikaans model?

Een andere optie is dat de Xperia Z1S een Amerikaanse versie van de Xperia Z1 is. Sony’s nieuwste topmodel zou binnenkort bij T-Mobile USA verschijnen, en in het verleden hebben Sony-smartphones altijd een andere naam voor de Amerikaanse markt gekregen. De foto laat verder erg weinig zien.

 

 

Vorig artikelUpgraden naar Windows 8.1 niet zonder problemen
Volgend artikelVerpakking LG Nexus 5 uitgelekt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in