Blackberry Messenger app voor Android en iOS opnieuw in de store

Blackberry is vandaag opnieuw begonnen met het uitrollen van de Blackberry Messenger app voor Android en iOS. De uitrol gaat stapsgewijs: nieuwe gebruikers dienen zich eerst te registreren om daarna op hun beurt te moeten wachten. Vorige maand begon Blackberry met de uitrol van de BBM app voor zowel Android als iOS. Vanwege diverse problemen na het uitbrengen van de applicatie is de applicatie voor een korte tijd verwijderd uit de App Store. Vooral de servers hadden het er moeilijk mee aangezien de gelekte Android versie 1,1 miljoen keer gedownload is.

Volgens BlackBerry is BBM nu wel klaar voor het grote werk en is de uitrol van de messengersoftware hervat. De app is momenteel weer beschikbaar voor Android en iOS, om de servers minder te belasten moeten gebruikers zich wel eerst aanmelden waarna zijn in een wachtrij komen waardoor je op een later tijdstip de app kan downloaden.

Veel gebruikers:

De topman van Blackberry laat weten dat er veel animo is voor de app. Er zouden zich al zes miljoen mensen met een Android-toestel of iDevice hebben aangemeld voor BBM. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. Maar dat de app deze week zal komen is wel zo goed als zeker.

1382376712

Vorig artikelLenovo komt met A10 Android laptop voor 229 euro
Volgend artikelApple keynote 22 oktober 2013 liveblog/ livestream

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in