HP Slate 21 beschikbaar in Nederland

De nieuwe HP Slate 21 is nu ook beschikbaar in Nederland, de nieuwe all-in-one computer welke draait op Android is vanaf deze week bij diverse winkels verkrijgbaar in Nederland. De HP Slate 21 beschikt over Android 4.2 en heeft een grote kijkhoek. De HP Slate 21 draait niet zoals de andere all-in-one pc’s op Windows maar op Android 4.2 Jelly Bean.

hp-slate-21-android-tablet-all-in-one-desktop-pc-600x450

 

Specificaties: 

 

De Slate 21 lijkt dan ook meer richting een pc dan een tablet te gaan, maar draait opvallend genoeg op Android. De 21,5-inch tablet draait op een Nvidia Tegra 4 chip welke bedoeld is voor mobiele apparaten. Het apparaat is uitgerust met ingebouwde dual speakers van Digital Theater Systems. De Slate 21 heeft een full hd-resolutie en draait op Android 4.2.2. De Slate 21 beschikt over een standaard waarmee de computer in verschillende hoeken rechtop kan worden gezet. Dankzij de nieuwe krachtige Tegra 4 quad-core Nvidia processor is de Slate21 ook een geschikte computer voor intensieve gebruikers. Het ips touchscreen biedt een brede kijkhoek en goede zoom mogelijkheid.

Verkrijgbaarheid:

De nieuwe HP Slate 21 is momenteel in Nederland te koop voor een adviesprijs van 379 euro inclusief BTW. De HP Slate welke in Nederland verkocht wordt beschikt over een 21-inch IPS display met een Full HD resolutie.

 

Vorig artikelLG Fireweb smartphone onthuld
Volgend artikelAsus onthult nieuwe MeMo Pad 7 tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in